Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη ο Μάκης: Σκευωρία εις βάρος του, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή λέει ο δικηγόρος του γιου του

Eμφανίστηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φορώντας τζιν παντελόνι, ένα κοντομάνικο μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα τις χειροπέδες που…

images

Eμφανίστηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φορώντας τζιν παντελόνι, ένα κοντομάνικο μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα τις χειροπέδες που φορούσε, έχοντας τα χέρια του μπροστά, τις κάλυπτε με μια ζακέτα. Κατά την είσοδό του, έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είμαι πολιτικός κρατούμενος και θύμα του συστήματος». Παράλληλα έκανε λόγο για σκευωρία και πλεκτάνη σε βάρος του ενώ απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίστηκε έως τώρα στις Αρχές είπε ότι περίμενε πρώτα να ξεκαθαρίσει η ιστορία. Ο Μάκης Ψωμιάδης κρατείται στην ΓΑΔΑ και αναμένεται απόψε να πάει στον ανακριτή χωρίς να περάσει από τον εισαγγελέα. Ο δικηγόρος του γιου του, που παρεβρέθη επίσης στη ΓΑΔΑ ανέφερε πως ο Μάκης παραδόθηκε καθώς και πως ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Εντύπωση προκαλεί πως η Αστυνομία συνέλαβε το Μάκη Ψωμιάδη σε μια επιχείρηση για την οποία δεν είχε ενημερώσει ούτε τους αρμόδιους Εισαγγελείς. Η Αστυνομία είχε βεβαίως αυτό το δικαίωμα, αφού εκτελεί ένταλμα σύλληψης, αλλά είναι ασυνήθιστη συμπεριφορά να μην ενημερώνονται εισαγγελικοί λειτουργοί για επιχειρήσεις τέτοιας διάστασης.

Ο Ψωμιάδης συνελήφθη στην Ανάβυσσο, σε σπίτι στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων, στις 16:45.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός του έγινε από χρήση κινητών τηλεφώνων, τα οποία η αστυνομία πληροφορήθηκε ότι ανήκαν σε αυτόν. Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχειρηση αστυνομίας και δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής στα Καλύβια.
Σε λίγο ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί στον ανακριτή, κ. Κασίμη.

Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι ο Ψωμιάδης μάλλον συνελήφθη σε σπίτι το οποίο ήταν γνωστό ότι έχει αγοράσει ο ίδιος μέσα από εταιρεία. Παρ’ όλα αυτά, είχε δημιουργηθεί εδώ και καιρό η εντύπωση ότι βρίσκεται στο εξωτερικό. Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως συνελήφθη ημεδαπός, χωρίς να τον κατονομάζει.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία αναφέρεται ως “ημεδαπός”.


Δείτε εδώ την αποκαλυπτική εκπομπή που ετοίμασε η Πανδώρα για τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης from Kouti Pandoras on Vimeo.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…