Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso στη Μύκονο για μη έκδοση αποδείξεων

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα στη Μύκονο, στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας,…

cavo

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα στη Μύκονο, στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, ο 50χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του γνωστού νυχτερινού κέντρου Cavo Paradiso, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας, μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Μεταξύ άλλων, σήμερα νωρίς το πρωί, ελέγχθηκε το γνωστό νυκτερινό κέντρο διασκέδασης Cavo Paradiso, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 449 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.225 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου, προειδοποιεί η Οικονομική Αστυνομία.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…