Συνελήφθη ο δολοφόνος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο Αγορά

Ομολόγησε την πράξη του

βαρβάκειος

Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη έξω από τη Βαρβάκειο Αγορά. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ομολόγησε ότι αυτός τραυμάτισε θανάσιμα με αλλεπάλληλες μαχαιριές την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΕΛΑΣ, ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση παλαιότερα με το θύμα, ενώ λίγο πριν από την δολοφονία έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης υποστήριξε ακόμα, ότι σε κάποια στιγμή τσακώθηκαν και τότε εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την 60χρονη και την τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με πολλαπλές μαχαιριές , με την σορό να την  εντόπισε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είδε τη δολοφονία της γυναίκας - Παραμένει στο σημείο η σορός…