Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε στη θάλασσα το γατάκι

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας οργή φαίνεται ένας νεαρός, να προσπαθεί να δελεάσει μία γάτα που βρισκόταν στην ταβέρνα όπου ο ίδιος και οι φίλοι του είχαν κάτσει για φαγητό.

ek perpam

Συνελήφθη από την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, ο νεαρός άνδρας που κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα ένα γατάκι σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας οργή φαίνεται ένας νεαρός, να προσπαθεί να δελεάσει μία γάτα που βρισκόταν στην ταβέρνα όπου ο ίδιος και οι φίλοι του είχαν κάτσει για φαγητό. Κρατώντας ένα ψαράκι φαίνεται να καλεί τη γάτα και στη συνέχεια να την κλωτσάει πετώντας την στην θάλασσα.

Στη συνέχεια και μετά το σάλο που προκλήθηκε έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό λέγοντας: «Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ****. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία» αναφέρει αρχικά σε story του στο προφίλ του στο Instagram.

Έπειτα, υποστηρίζει πως «το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση».

«Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ******ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ****** ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει, καθώς νωρίτερα είχε προχωρήσει σε σειρά ιστοριών όπου έδειχνε πολλούς σκύλους.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (…). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς» ισχυρίζεται στο τέλος.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση των εν λόγω ιστοριών, έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Το βίντεο δημοσιεύει η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου και ήδη έχει ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως λέει η ίδια. Παράλληλα, προκάλεσε και την αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Το απαράδεκτο συμβάν ήρθε στο φως από ανάρτηση της δημοσιογράφου Σταματίνας Σταματάκου.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…