Συνελήφθη κι άλλος ύποπτος στην Οττάβα

Στο Μνημείο των Πεσόντων, στο σημείο δηλαδή που πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν φρουρό, κατέθεσε σήμερα στεφάνι ο πρωθυπουργός του Καναδά…

Στο Μνημείο των Πεσόντων, στο σημείο δηλαδή που πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν φρουρό, κατέθεσε σήμερα στεφάνι ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ και η σύζυγός του, για να τιμήσουν το θύμα της επίθεσης, όταν η αστυνομία εντόπισε έναν ύποπτο.

Οι αστυνομικοί, φωνάζοντας και με προτεταμένα τα όπλα τους, περικύκλωσαν τον άνδρα και τον διέταξαν να πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με την αστυνομία της Οττάβα ο άνδρας αυτός “παραβίασε τη σκηνή του εγκλήματος”. Δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν τα κίνητρά του. “Πέρασε μέσα από την ταινία που τοποθετεί η αστυνομία για να αποκλείσει τον  χώρο του εγκλήματος. Του είπαμε να μην το κάνει. Δεν μας άκουσε” είπε ένας αξιωματικός. Το πρωθυπουργικό ζεύγος, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ήταν περικυκλωμένο από πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πολλοί αστυνομικοί κρατούσαν αυτόματα τουφέκια αντί για τα συνηθισμένα όπλα τους.

Παρά το σοκ από την αιματηρή επίθεση της Τετάρτης στην Οττάβα το κοινοβούλιο και η γερουσία θα συνεχίσουν τις εργασίες τους σήμερα, αποτίνοντας φόρο τιμής στον στρατιώτη που σκοτώθηκε χθες. Η σημαία στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου, όπου εισέβαλε ο ένοπλος προτού πέσει νεκρός από τα πυρά του φρούραρχου, κυμάτιζε σήμερα μεσίστια.

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι είχε προηγηθεί - νωρίτερα - καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο,…

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 10306 στέλνει αυτοματοποιημένα...μηνύματα sms σε τραυματίες και συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας…