Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη καθηγήτρια που αρνούνταν να φορέσει μάσκα – Απουσίες στους μαθητές που ζητούσαν μάσκα

Σύμφωνα με καταγγελίες των μαθητών, τους αγνοούσε όταν την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα, τιμωρώντας τους επιπλέον και με απουσίες

5144711

Νέες πληροφορίες προκύπτουν για την καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Υμηττού, που συνελήφθη μετά από μήνυση του διευθυντή, καθώς αρνούνταν επανειλημμένα να φορέσει μάσκα στην αίθουσα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε αφενός  δικογραφία, αφού η ίδια συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο διευθυντής ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο. Μάλιστα η φιλόλογος αρνήθηκε να παραλάβει τις αποφάσεις που της είχαν επιδοθεί από τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για απομάκρυνση από τους χώρους του σχολείου.

Η καθηγήτρια, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητών, τους αγνοούσε όταν της ζητούσαν συνέχεια να φορέσει μάσκα, τιμωρώντας τους μάλιστα και με απουσίες.

Μιλώντας σήμερα το πρωί, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο πρόεδρος του 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού τόνισε: «πολλά παιδιά της Β’ λυκείου της ζητούσαν να βάλει μάσκα, καθώς έχουν ευπαθείς ομάδες στο σπίτι τους. Η καθηγήτρια όμως δε φορούσε μάσκα, οπότε τα παιδιά πήραν τα μέτρα τους, οι γονείς έκαναν καταγγελίες, ο διευθυντής της έκανε μήνυση».

Στη συνέχεια ο ίδιος μαθητής εξήγησε τις απίστευτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε η καθηγήτρια τους, τονίζοντας πως όπως έλεγε η ίδια «δεν πιστεύω στον κορονοϊό, δεν πιστεύω στη μάσκα», ενώ όταν οι μαθητές αρνούνταν να μπουν στο μάθημα της κάνοντας «λευκή αποχή», εκείνη τους απειλούσε με απουσίες.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους