Συνελήφθη ισοβίτης δραπέτης των φυλακών Δομοκού

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος , σε συνεργασία με την…

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος , σε συνεργασία με την Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, ένας 32χρονος Έλληνας, δραπέτης των φυλακών Δομοκού.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς παραβίασε τετραήμερη τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί, από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, το χρονικό διάστημα από 16-05-2014 έως 20-05-2014, στο οποίο είναι έγκλειστος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση που είχε διαπράξει στην Φθιώτιδα.

Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων και επιτεύχθηκε μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη σε ορεινή και δύσβατη δασική περιοχή του Δομοκού. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Τσαπανίδου: Η επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα απάντηση στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για το Κέντρο Τηλεδιοίκησης

Τσαπανίδου: Η επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα απάντηση στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για το Κέντρο Τηλεδιοίκησης

Σκληρά «πυρά» από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.