Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη η σύζυγος και ο αδερφός του Γιακουμάτου (βίντεο)

Συνελήφθη για φορολογική παράβαση η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη Θεοδώρου και ο αδερφός του βουλευτή, όπως…

giakoumatos 3

Συνελήφθη για φορολογική παράβαση η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη Θεοδώρου και ο αδερφός του βουλευτή, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος» διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.

Εχουν προσαχθεί και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση. Ο κ. Γιακουμάτος υποστηρίζει ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι θα είχε συλληφθεί και ο ίδιος, αν δεν καλυπτόταν από τη βουλευτική ασυλία. 

Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο πρώην υπουργός, η σύζυγος του διώκεται ως πρόεδρος εταιρίας φροντίδας ηλικιωμένων για μια φορολογική παράβαση του αδερφού του, ύψους 24.000 ευρώ: «24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο Τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους», δηλώνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κρατούνται σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναίκες 54 ετών για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτή και τον λογιστή της επιχείρησης οι οποίοι αρχικά παραδόθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθηκσαν και σε ότι αφορά τις δύο γυναίκες είναι η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας της επιχείρησης.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…