Newsroom

Newsroom

ΔΟΥ Χαλκίδας: Συνελήφθησαν η διευθύντρια, η υποδιευθύντρια και 4 υπάλληλοι για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης

Η Ομάδα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μπήκε στη ΔΥΟ έβγαλε έξω τους πολίτες, είπαν στους υπαλλήλους να μην κουνηθούν από τις θέσεις τους και συνέλαβαν έξι άτομα.

5398033

Εγκληματική οργάνωση φέρεται ότι είχαν στήσει εφοριακοί στη Χαλκίδα, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για εκβιασμό επιχειρηματιών. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ οι αρχές συνέλαβαν την διευθύντρια, την υποδιευθύντρια και ακόμα 4 υπαλλήλους, μέσα από τη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Η Ομάδα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μπήκε στη ΔΥΟ έβγαλε έξω τους πολίτες, είπαν στους υπαλλήλους να μην κουνηθούν από τις θέσεις τους και συνέλαβαν έξι άτομα, μετέδωσε το stereanews.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες κατάσχεσαν κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές από συγκεκριμένα άτομα και έπειτα έψαξαν τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μπει σε παρακολούθηση τα κινητά τηλέφωνα της διευθύντριας και είχε διαπιστωθεί πως ζητούσε χρήματα για να μην γίνονται εφοριακοί έλεγχοι σε επιχειρηματίες. Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων της οργάνωσης, υπολογίζεται στα 17 άτομα.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για τέλεση οικονομικών αδικημάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ένταση στην ΕΡΤ ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο: «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα» (video)

«Αν η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν Ελληνίδα» – Το σχόλιο που κάνει θραύση στα social media

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart

Φρίκη σε ξενοδοχείο στην Κρήτη: Άνδρας κυνήγησε και μαχαίρωσε δύο Σκανδιναβούς

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…