Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός - Τηλεφώνησε σε θέατρο για τοποθέτηση βόμβας (Video)

«Ξινή» βγήκε η πλάκα - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας ηθοποιός που εργάζεται στο θέατρο, καθώς έκανε φάρσα για… βόμβα.

NewsRoom 03/01/2022 | 17:25

Το απόγευμα της Πρωτοχρονίας σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό, όταν γνωστός ηθοποιός και εργαζόμενος του θεάτρου πραγματοποίησε τηλεφώνημα στο ταμείο του θεάτρου, λέγοντας ότι εντός του χώρου υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο νεαρός ηθοποιός, εργάζεται στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Το θέατρο εκκενώθηκε. Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι το έκανε για πλάκα, ωστόσο πέρασε μια βραδιά στο κρατητήριο.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το τηλεφώνημα, που αναστάτωσε αρχικά υπαλλήλους και θεατές αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσα, έγινε στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της ΔΙ.ΑΣ για εξέταση και εκκένωση του θεάτρου. Τη στιγμή εκείνη, στο θέατρο εμφανίστηκε ο ηθοποιός, δηλώνοντας πως ήταν ο ίδιος που είχε κάνει το τηλεφώνημα και εξηγώντας ότι σκοπός του…ήταν να κάνει πλάκα.

Ο νεαρός ηθοποιός πιθανόν να μετάνιωσε για την πλάκα που έκανε καθώς έπειτα οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου και συνελήφθη. Τελικά, ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε χθες ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο