Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη το «δεξί χέρι» του Μιχαλολιάκου

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Πόρτο Ράφτη ο καταζητούμενος  πρώην πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος, δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου, Σωτήρης Δεβελέκος

5222379

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 34χρονος Σωτήρης Δεβελέκος με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά, με το οποίο κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, και του εμπρησμού κατά συναυτουργία. Το αποτύπωμα του Σ. Δεβελεκου είχε ταυτοποιηθεί στον Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα στον Πειραιά μετά από επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό μεταξύ άλλων και της δικηγόρου της οικ. του Π.Φυσσα, Ελευθερίας Τομπατζογλου.

Ο ίδιος εμφανιζόταννα συνομιλεί με τον Γ. Λαγό σχετικά με την επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ενώ εμφανιζόταν και σε τηλεφωνικές συνομιλίες να βρίζει χυδαία τον Παύλο Φύσσα δύο ημέρες μετά την στυγνή δολοφονία του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Ο αναζητούμενος κρυβόταν στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη όπου είχε βρει καταφύγιο, μέχρι που εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά, με το οποίο κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, και του εμπρησμού κατά συναυτουργία, εκ του οποίου προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, πράξεις που έλαβαν χώρα την 25-2-2018 στον “Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα” στην περιοχή του Πειραιά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…