Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια σε ανήλικη με… «άρωμα» πορνογραφίας

Χειροπέδες σε αστυνομικό, πέρασαν στελέχη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

astynomikos 1 1

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για σεξουαλική κακοποίηση κατά ανηλίκων προχώρησε χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Συγκεκριμένα κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Προηγήθηκε η καταγγελία ενός 14χρονου κοριτσιού και των γονιών του, για ασελγείς πράξεις κατ΄ εξακολούθηση, αλλά και για πορνογραφικές προεκτάσεις στην “αρρωστημένη σχέση” του 52χρονου ένστολου με την ανήλικη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει καταγγελία για βιασμό, αλλά για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.