Στη σύλληψη ενός 90χρονου προχώρησε τη Δευτέρα (31/8) η Τροχαία, καθώς εντοπίστηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού, στο ύψος του Κορωπίου, προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην είσοδο της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η άδεια οδήγησής του είχε λήξει από το 2018 και δεν είχε ανανεωθεί.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 440 ευρώ και η υπόθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Αττική Οδός: Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή σε στελέχη για τον εγκλωβισμό οδηγών τον Ιανουάριο 2022
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια