Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη 34χρονος εμπλεκόμενος στο φονικό της Αγ. Νάπας

Τα ξημερώματα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ένας 34χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.…

agia napa

Τα ξημερώματα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ένας 34χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στην Κύπρο. Ο δράστης παραδόθηκε καθώς εκκρεμούσε σε βάρος τους διεθνές ένταλμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στο μακελειό στην Αγία Νάπα είχαν δολοφονηθεί πέντε άτομα. Οι εκτελεστές είχαν χρησιμοποιήσει πυροβόλο όπλο και είχαν γαζώσει με 14 σφαίρες τα θύματα τους. Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί και καταδικαστεί δύο άτομα.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, 29 ετών και Αναστάσιο Τσεχιλίδη, 41 ετών οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο δεύτερος εξ αυτών κατονόμασε τον Μαμαλικόπουλο, ως δολοφόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο Αλβανός που συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ., θα εξετάσει τον 34χρονο σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τυχόν διασυνδέσεις του με τη νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…