Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη 15χρονος που μαχαίρωσε 28χρονο μετά από καβγά έξω από κλαμπ

Ενα νεό περιστατικό βίας με νεαρούς φερόμενους ως δράστες, το τρίτο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, απασχολεί τις Αρχές στην Καλαμάτα.

astynomia

Νεαροί ήταν οι δράστες σε ακόμα ένα βίαιο περιστατικό στην Καλαμάτα, ενώ ανάμεσά τους ήταν κι ένας 15χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, τα ξημερώματα της Κυριακής (30/4) έξω από νυχτερινό κέντρο της οδού Υπαπαντής ένας 15χρονος μαχαίρωσε 28χρονο με σουγιά, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Τρεις συλλήψεις

Εκτός από τον 15χρονο κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα – ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι μπλέχτηκε στον καβγά ένα ακόμα άτομο από την παρέα των νεαρών.

Επίσης, κατηγορείται και ένας φίλος του παθόντα για ψευδή κατάθεση, γιατί αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής, ενώ κατηγορείται ότι συμμετείχε και στον καβγά.

Όσο για τον 28χρονο, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

1263101

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

«Σε καμία συνθήκη το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί τη μετονομασία μιας γεωγραφικής ζώνης που περιλαμβάνει…

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

ζευγαρι

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».