Συνελήφθη "Ζορό" στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (ΦΩΤΟ)

Ένας άνδρας που φορούσε στολή Ζορό συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μετά τον λάθος συναγερμό για πιθανό πυροβολισμό.

NewsRoom 29/08/2016 | 11:30

Το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες διευκρίνισε μέσω Twitter ότι ένα «άτομο που φορούσε στολή Ζορό τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία» και ότι έγιναν έρευνες σε τερματικούς σταθμούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι είναι ασφαλείς και τέθηκαν εκ νέου σε λειτουργία.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις για να διασφαλιστεί ότι κανένας σκοπευτής δεν κρύβεται σε άλλο τερματικό σταθμό ολοκληρώνονται, διευκρίνισε το αεροδρόμιο.

Οι φήμες για πυροβολισμούς σκόρπισαν τον πανικό στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, που αναφέρει ότι επιβάτες έτρεχαν πάνω στον διάδρομο του αεροδρομίου μετά την επέμβαση της αστυνομίας έπειτα από επείγουσα κλήση που έκανε λόγο για πυροβολισμούς.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής αρχής αερομεταφορών (FAA) δήλωσε ότι μια εντολή που είχε δοθεί αρχικά για την παραμονή στο έδαφος των αεροσκαφών με κατεύθυνση το Λος Άντζελες, στη συνέχεια χαλάρωσε και ίσχυε μόνο για τα αεροπλάνα που είχαν μια ώρα ή λιγότερο πτήσης για το αεροδρόμιο.

Διαβάστε σχετικά: Πανικός, αλλά τέλος καλό στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες