Συνελήφθη η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η καταζητούμενη εδώ και δύο περίπου χρόνια Πόλα Ρούπα, φερόμενη ως ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, όπως μετέδωσαν ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.

586dd7351dc524864e8b4e62

Σύμφωνα
με τις πρώτες πληροφορίες, η 48χρονη Πόλα Ρούπα συνελήφθη περίπου στις 6 το πρωί σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στην οδό Αθανασίου Διάκου, όπου βρισκόταν μαζί με το ανήλικο παιδί της, χωρίς
να προβάλει αντίσταση,
και έχει ήδη μεταφερθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μαζί της συνελήφθη και μία 25χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που παρείχε στην ίδια και το παιδί της καταφύγιο κατά το διάστημα που κρυβόταν από τις αστυνομικές αρχές.

Άνδρες της σήμανσης πραγματοποιούν μέχρι αυτήν την ώρα έρευνες στο σπίτι όπου έγιναν οι συλλήψεις.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σπίτι όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα μαζί με το παιδί της και την 25χρονη γυναίκα ήταν στο ισόγειο μίας μονοκατοικίας, ενώ ακριβώς από πάνω μένουν συγγενικά πρόσωπα της 25χρονης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα ήταν εντελώς διαφορετική στην εμφάνιση από αυτή που γνωρίζουμε από τις υπάρχουσες φωτογραφίες της.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκε ένα σακίδιο με ένα πιστόλι, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Πόλα Ρούπα δεν έκανε κίνηση να το πάρει στα χέρια της για να επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα:

«Πρωινές ώρες σήμερα 05-01-2017 συνελήφθη σε σε πριοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα διωκόμενη με καταδικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Επίσης συνελήφθη και 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».


Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.