Newsroom

Newsroom

Συνέλευση και πορεία εφημεριδοπωλών τη Δευτέρα

Σε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα καλούν οι σύνδεσμοι συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων Αθήνας και Πειραιά τους συναδέλφους τους,…

efimerides 0

Σε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα καλούν οι σύνδεσμοι συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων Αθήνας και Πειραιά τους συναδέλφους τους, μαζί με τις οικογένειές τους, για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα που αποφάσισαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ενωση και ΔΝΤ.
Οι σύνδεσμοι τονίζουν ότι τα μέτρα πλήττουν τις οικογένειες των συνταξιούχων, σε μια στιγμή που το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και κυρίως η Δ’ Διεύθυνση, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Οι σύνδεσμοι ζητούν ενοποίηση του Ταμείου, κάλυψη των απωλειών λόγω κουρέματος των αποθεματικών από το κράτος, εγγύηση όλων των συντάξεων, επέκταση του αγγελιοσήμου στις ιστοσελίδες και ανάκληση των αποφάσεων για τα χαράτσια στις συνταγές και στην εισαγωγή σε νοσοκομεία. Η συνέλευση θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στις 9.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, στον 7ο όροφο. Θα ακολουθήσει πορεία στο αρμόδιο υπουργείο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους