Newsroom

Newsroom

Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 26χρονο με δέμα γεμάτο κάνναβη (εικόνες)

Είκοσι πέντε κιλά και 935 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν σε δύο ταχυδρομικά δέματα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων της επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ και την 22-12-2017 για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 26χρονος ομογενής από Καζαχστάν, ο οποίος παρέλαβε την ποσότητα της κάνναβης.

5a43bdd51dc5243a518b4859

Ειδικότερα μετά από συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ με το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών (Σ.Ο.Δ.Ν) και των συναρμόδιων Ισπανικών Αρχών (GUARDIA CIVIL) οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης των δύο ταχυδρομικών δεμάτων, κατόπιν σχετικής έγκρισης της κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, τα οποία προήρχοντο από Βαρκελώνη Ισπανίας με προορισμό την χώρα μας, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Μαδρίτης “Barajas”.

Ο συλληφθείς κατελήφθη εντός Ταχυδρομικού Γραφείου ταχυμεταφορών στο Μοσχάτο, κατά τη στιγμή που παραλάμβανε τα ταχυδρομικά δέματα στα οποία αναγράφονταν πλαστά στοιχεία παραλήπτη, για την παραλαβή τους δε είχε φροντίσει να κατέχει πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με τα αυτά πλαστά στοιχεία.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ο συλληφθείς αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα προόριζε για περαιτέρω διακίνηση.

Η έρευνα συνεχίζεται με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες της ημεδαπής και αλλοδαπής τόσο για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του αποστολέα της προαναφερομένης κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών όσο και για την διαπίστωση ύπαρξης και άλλων ταχυδρομικών δεμάτων με ναρκωτικές ουσίες με τελικό προορισμό την χώρα μας.

Ο συλληφθείς μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ όπως διαπιστώθηκε είναι προσημασμένος έχοντας καταδικαστεί στο παρελθόν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ληστεία, σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή, ναρκωτικά και είχε αποφυλακιστεί προσφάτως.

Δείτε φωτογραφίες:







Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…