Newsroom

Newsroom

Συνεχίζουν την απεργία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Τη συνέχιση της απεργίας και μετά τις 13 Δεκεμβρίου αποφάσισαν σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην Αττική. Σε απεργία ανακοίνωσαν…

giatroi 0

Τη συνέχιση της απεργίας και μετά τις 13 Δεκεμβρίου αποφάσισαν σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην Αττική.

Σε απεργία ανακοίνωσαν ότι προχωρούν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου η  Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) διαμαρτυρόμενες για τις σχεδιαζόμενες πολιτικές στην Υγεία.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ αναφέρει ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι νοσηλευτικοί υπάλληλοι απεργούν για να υπερασπιστούν ότι απέμεινε από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και να διεκδικήσουν ένα καθολικό, ολοκληρωμένο, αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με ισότιμες, ποιοτικές, δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, περίθαλψης, αποκατάστασης, προς όλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.

Παράλληλα την Τετάρτη διοργανώνεται συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας από κοινού με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα Ψυχιατρεία, στον ΕΟΠΥΥ, ενώ θα συμμετάσχουν και σύλλογοι ασθενών καθώς και εργαζόμενοι άλλων κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…