«Συνεχίζουν προκλητικά να οργανώνουν το «επιτελικό κράτος της μασάς και των κολλητών»

«Τι αίσχη είναι αυτά κύριε Θεοδωρικάκο; Αν αυτό είναι το επιτελικό κράτος τότε εγώ είμαι φιλελεύθερος», αναφέρει με καυστικό τρόπο σε ανάρτηση του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χανίων, Παύλος Πολάκης   

5026314

Πάρτι με απευθείας αναθέσεις έργων έστησε ο Ν. Μηταράκης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως καταγγέλει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως γράφει ο κ. Μηταράκης «δημιούργησε παράνομα και αντιστυνταγματικό μηχανισμό με μετακλητούς που θα μοιράζει τα λεφτά σε κολλητούς και φίλους εργολάβους, χωρίς κανένα έλεγχο παρακάμπτοντας όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Κάποιοι μέσα στον πανικό και την αποδιοργάνωση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας που έχουν προκαλέσει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ να οργανώνουν το «επιτελικό κράτος της μασάς και των κολλητών» νομίζοντας πως δεν θα τους πάρει κανείς χαμπάρι !

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο Υπουργειο Μεταναστευτικής πολιτικής (ναι αυτό που κατάργησαν και επανασυστησαν) που προΐσταται ο κύριος Μηταρακης,τις τελευταίες μέρες γίνονται ΟΡΓΙΑ! Όργια που το 1/100 αν είχαμε κάνει εμείς, οι εκτοξευτήρες λάσπης των «ΜΜΕ» θα είχαν στήσει ζωντανές συνδέσεις και θα κατήγγειλαν το «σοβιετικό-Μαδουρικό-βορειοκορεατικό κρατος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ»!!! Τώρα ,επειδή μασάνε τα σχεδόν 50 εκατομμύρια που τους έχει σπρώξει σκανδαλωδώς (μέχρι στιγμής) η κυβέρνηση είτε κάνουν τον κινέζο είτε λιβανίζουν την «αποτελεσματική αναδιοργάνωση του κρατους»!!

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Στις φωτό 1 και 2 (ΨΚΓΟ46ΜΔΨΟ-ΜΑΡ), με ημερομηνία 7 Απριλίου, γίνεται χρήση της ευχέρειας που παρέχει ο νόμος για τις προμήθειες σε έκτακτη ανάγκη και στην ουσία ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ σε τεχνική εταιρία η κατασκευή εγκατάστασης προσφύγων στη ΜΑΛΑΚΑΣΑ έναντι 4.445.000 !! Στις πληροφορίες πάνω αριστερά, ως αρμόδιος υπάλληλος φαίνεται ο Α.ΜΑΤΙΑΤΟΣ.

Σημειώνω περαιτέρω ότι η εργασία ανάθεσης γίνεται από την Τεχνική υπηρεσία και όχι από τη Δ/νση Προμηθειών του Υπουργείου ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!

Στη φωτό 3 (ΩΣΦΥ46ΜΔΨΟ-3ΦΣ), είναι η δημοσίευση στο ΦΕΚ (9 Απριλίου 2020), του διορισμού του Α.ΜΑΤΙΑΤΟΥ, ως μετακλητού υπαλλήλου στο ΥΜΑΣ, σε θέση ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της Τεχνικής Υπηρεσίας, με αναδρομική εφαρμογή από 8-3-2020, “ημερομηνία από την οποία προσφέρει εργασία”. Ο κ.ΜΑΤΙΑΤΟΣ δηλαδή υπέγραφε/είχε την ευθύνη στις 7 Απριλίου, χωρίς να είναι ακόμα υπάλληλος…!!!!!!!!

ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ!!!!!! Αν αυτό είναι το επιτελικό κράτος τότε εγώ είμαι φιλελεύθερος!!!

Έχει και συνέχεια όμως: Ολα τα παραπάνω βρίσκουν στήριγμα (σαθρό..) στο 3ο συνημμένο (φωτό 3-4), το άρθρο 106 του ν.4670/2020 (ΦΕΚ Α’ 43), με το οποίο συστάθηκε ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

επιπέδου Διεύθυνσης που υπάγεται απ’ ευθείας στον ΥΠΟΥΡΓΟ. Στην Υπηρεσία αυτή γίνονται τα εξής ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ:

Α) αναλαμβάνει η ίδια τις ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ τεχνικών έργων για τις δομές αντί της Δ/νσης Προμηθειών

Β) σε αυτήν, για την πρώτη φορά επιλογής προϊσταμένου, μπορεί να προίσταται και ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ!

Γ) Σε αυτήν την ίδια ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!

Θέσεις μετακλητών επιτρέπεται να συστήνονται μόνο σε πολιτικά γραφεία, όχι σε υπηρεσιακές δομές, γιατί έτσι παραβιάζεται η συνταγματική αρχή (103) περί στελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών από

μονίμους με πολύ προσδιορισμένες εξαιρέσεις…

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ :Ο Μηταράκης φτιάχνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μηχανισμό με μετακλητούς που θα μοιράζει τα λεφτά σε κολλητούς και φίλους εργολάβους ,χωρις κανένα έλεγχο παρακάμπτοντας όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό.

Αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ έρχεται σε συνέχεια αυτών που έκανε ο κύριος Θεοδωρικάκος στο Υπ εσωτερικών (ναι ο παλιός Γραμματεας της ΚΝΕ, μετά ΠΑΣΟΚ και μετά θαυμαστής του Μητσοτακη) που άλλαξε το όνομα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ σε πρόγραμμα Αντωνης Τριτσης που πρακτικά έγινε για να φτιάξουν ένα «ενδιάμεσο όργανο» του απόλυτου ελέγχου του κυρίου Θεοδωρικάκου που θα εντάσσει τα έργα και θα εγκρίνει τις χρηματοδοτήσεις χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα !!! 

 

 

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

παρος

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του λιμανιού της Πούντας.

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΠΑ

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

O απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού 5ου τελικού είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου