Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι – Απούσα η κατηγορουμένη

Πιθανόν σήμερα η απολογία της 36χρονης κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με τους τελευταίους μάρτυρες του κατηγορητηρίου που θα κληθούν να καταθέσουν τα όσα γνωρίζουν. Η Ιωάννα κατέφθασε στο δικαστήριο στις 9:00 το πρωί ωστόσο, η κατηγορουμένη δεν προσήλθε. 

Εφόσον καταθέσουν οι υπόλοιποι μάρτυρες, η διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση εγγράφων της δικογραφίας. Σε περίπτωση που η σημερινή διαδικασία εξελιχθεί γρήγορα δεν αποκλείεται το δικαστήριο να καλέσει σε απολογία και την 36χρονη κατηγορουμένη Έφη Κακαράντζουλα η οποία συνεχίζει να διατηρεί σκληρή στάση παρά τις συγκλονιστικές μαρτυρίες που έχουν ακουστεί κατά την διάρκεια της δίκης από τους γιατρούς που περιέθαλψαν την Ιωάννα αμέσως μετά την επίθεση, για τα επίπονα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη αλλά και για το πόσο κινδύνεψε η ζωή της.

Επίσης, ο εισαγγελέας αναμένεται να απαντήσει στο αίτημα της πολιτικής αγωγής για κλήση σε κατάθεση δύο προσώπων που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση. Η κατηγορουμένη φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τα δυο αυτά άτομα αλλά και να ζητούσε από τον 36χρονο άνδρα να την προμηθεύσει με «κάτι» που εκείνη δεν μπορούσε να βρει. Τα μηνύματα από την κατηγορούμενη στο συγκεκριμένο άνδρα, είχαν σταλεί αρκετά πριν την επίθεση, ωστόσο την ημέρα που η 36χρονη τέλεσε το έγκλημα φέρεται να τον κάλεσε 14 φορές.

Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτίθεται με στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση του αν. υπουργού…

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, βρίσκεται η ικανοποίηση των συμφερόντων των ιδιωτών που κατασκευάζουν τα…