Newsroom

Newsroom

Συνεχίζεται η κατάληψη στο Δημαρχείο Αθηνών

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να ακυρώσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να μην αποσύρει…

katalipsi

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να ακυρώσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να μην αποσύρει από την ημερήσια διάταξη το θέμα της πρόσληψης 800 νέων συμβασιούχων οκταμήνου.
Υπό κατάληψη εξακουλουθεί να τελεί το δημαρχείο Αθηνών, καθώς και το αμαξοστάσιο απ’ όπου φεύγουν τα απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδών, απο τους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να ακυρώσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να μην αποσύρει από την ημερήσια διάταξη το θέμα της πρόσληψης 800 νέων συμβασιούχων με οκτάμηνη διάρκεια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο δήμο Αθηναίων, Βασίλη Πολυμερόπουλο, οι πρόεδροι των τεσσάρων σωματείων εργαζομένων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο και του ζήτησαν να αποσύρει οριστικά το θέμα πρόσληψης νέου προσωπικού από την ημερήσια διάταξη, αλλά «ο δήμαρχος προτίμησε να ακυρώσει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρά να αποσύρει το θέμα από την ημερήσια διάταξη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων, πάντως, καταδίκασε την παρεμπόδιση της λειτουργίας των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων του Δήμου, από ομάδα συμβασιούχων υπαλλήλων του, που διεκδικούν την νομιμοποίησή τους και κάλεσε τους δημότες του δήμου Αθηναίων και τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσουν με τον πιο έντονο τρόπο αυτές τις ενέργειες.
http://www.ethnos.gr

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…