Συνεχίζεται η φίμωση του Documento-Τώρα και στη Σάμο

Το «Documento» ενοχλεί περισσότερο απ’ όσο μπορεί να ανεχθεί το σύστημα Μητσοτάκη…

5ca7879e825e635fd34a8983

Δεν εξηγείτε αλλιώς ότι πληθαίνουν οι καταγγελίες από αναγνώστες που δεν βρίσκουν την εφημερίδα Documento στα περίπτερα, και παράλληλα δηλώνουν την στήριξη τους μέσω Social Media για την εφημερίδα και την προσπάθεια να συνεχίσει να είναι αποκαλυπτική. Λίγες μόλις ημέρες, αφότου έσβησε τα κεράκια η εφημερίδα-τρία χρόνια- έφθασε μια καταγγελία αναγνώστη (Ν.Ρ) από την Σάμο που δεν βρήκε την εφημερίδα-περιέργως- στο κατάστημα από όπου την προμηθεύεται. 

ΔΕ ΒΡΗΚΑ DOCUMENTO!

 ”Καλημέρα και καλό μήνα! Δυσάρεστη έκπληξη σήμερα η μη εύρεση του Doc (που αγοράζω εβδομαδιαίως) στο Καρλόβασι Σάμου στο κατάστημα VKD MARKET. Ας ελπίσουμε να έρθει την άλλη βδομάδα… Υ.Γ. Καθημερινή, Βήμα, ΠΘ είχε … documento δεν είχε. Αλλά δεν είμαστε όλοι ΝΔ.”

Τώρα θα πει κάποιος, αυτά γίνονται στα Νησιά, καθυστέρησε το πλοίο, το αεροπλάνο, χάθηκαν οι εφημερίδες κατά την μεταφορά κ.τ.λ. Η  καταγγελία του αναγνώστη όμως,  δηλώνει άλλο ότι η φίμωση του Documento και το εμπάργκο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας συνεχίζεται από  την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όμως όπως λέει και ένα σύνθημα: Όσο μας πληγώνεις (Κυριάκο…) τόσο μας πορώνεις

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…