Συνεχίζεται η αναταραχή στη Βενεζουέλα

Πλημμύρισαν ξανά αντικυβερνητικούς διαδηλωτές οι δρόμοι του Καράκας το Σάββατο, οι οποίοι ζητούν την απελευθέρωση των δεκάδων ακτιβιστών που συνελήφθησαν…

venezouela

Πλημμύρισαν ξανά αντικυβερνητικούς διαδηλωτές οι δρόμοι του Καράκας το Σάββατο, οι οποίοι ζητούν την απελευθέρωση των δεκάδων ακτιβιστών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των τελευταίων τριών εβδομάδων στη Βενεζουέλα.Διαδηλωτές από ομάδα της ριζοσπαστικής αντιπολίτευσης σχημάτισαν πομπή από αυτοκίνητα και ποδήλατα στα ανατολικά του Καράκας μετά τις βίαιες συγκρούσεις της Παρασκευής μεταξύ διαδηλωτών και των δυνάμεων ασφαλείας.
Από τις διαδηλώσεις κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο έχουν χάσει τη ζωή τους 18 άνθρωποι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Το Σάββατο οι διαδηλωτές αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τις ετήσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Βενεζουέλα, σε ένδειξη πέθνους για τα θύματα των αναταραχών.
«Τιμούμε τους νεκρούς. Όχι καρναβάλι, δεν υπάρχει κάτι για να γιορτάσουμε», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας φοιτητής.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και εκτοξευτήρων νερού για να απωθήσουν τους διαδηλωτές. Κάποιοι εξ αυτών έστησαν οδοφράγματα και απάντησαν με τη ρίψη βομβών μολότοφ.ethnos

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…