Συνεχίζει τη θρασύδειλη στάση του ο Άδωνης Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συνεχίζει να παριστάνει τον... ανήξερο. 

adonis 1

Την Τρίτη, ο Κώστας Βαξεβάνης απέστειλε εξώδικο στον Άδωνη Γεωργιάδη καλώντας τον υπουργό να ανασκευάσει το κρεσέντο fake news κατά του εκδότη του Documento. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έλαβε το εξώδικο, όπως ενημέρωσε λίγες ώρες αργότερα μέσω twitter, τονίζοντας πως «δεν είχε πρωτογενή γνώση», όσον αφορά τις αναφορές Καλογρίτσα για το Documento οι οποίες, δεν αφορούσαν τον Κώστα Βαξεβάνη. Ποστάρει μάλιστα και το εξώδικο για να επιδείξει καλή θέληση. 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε αναφερθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή στο Action 24, στο άρθρο του εκδότη του Documento «Ο Καλογρίτσας, το Documento και τα βοσκοτόπια της ΝΔ» δείχνοντας ότι το έχει… μελετήσει.

Παρ’ όλα αυτά σήμερα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, με νέο tweet, συνεχίζει να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, κάνοντας τον ανήξερο, αφήνοντας στην άκρη την… πραγματική αλήθεια και χωρίς να κάνει προσπάθεια ανασκευής των λεγομένων του, στα οποία είχε εμπλέξει τον Κώστα Βαξεβάνη με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που ανέφερε ο Καλογρίτσας. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω ποσό δεν ήταν δυνατόν να έχει χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφόρησε τον μήνα Νοέμβριο του 2016, ενώ τα χρήματα αυτά ήταν δεσμευμένα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2017. 

Πηγή: documentonews.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…