Newsroom

Newsroom

Συνεχίζει να τρομοκρατεί ο Σαμαράς θέτοντας ξανά ζήτημα εξόδου από το ευρώ

Επόμενη στάση του απερχόμενου πρωθυπουργού ήταν σήμερα το Αγρίνιο, όπου με το γνωστό του ύφος επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ…

Επόμενη στάση του απερχόμενου πρωθυπουργού ήταν σήμερα το Αγρίνιο, όπου με το γνωστό του ύφος επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «έχουμε απέναντι μας τους λαϊκιστές, που τάζουν τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρουν που θα βρουν τα χρήματα».  Ο Σαμαράς έκανε λόγο για ένα δεύτερο «λεφτά υπάρχουν», καλώντας τους πολίτες «να μην επιτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό».

Έθεσε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας πως «η Ελλάδα έχει δύο δρόμους, ανάπτυξη ή χρεοκοπία και έξοδο της χώρας από το ευρώ». Ο Σαμαράς συνέχισε λέγοντας ότι δεν το λέει αυτός, αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας έχει τονίσει ότι η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την Ευρωζώνη.

Στο ίδιο μοτίβο με την χθεσινή του ομιλία, ο απερχόμενος πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα θέματα ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης καυτηριάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και στη συνέχεια αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της εκκλησίας, λέγοντας «η ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς, άλλοι θυμούνται την θρησκεία παραμονή των εκλογών», σε μια προσπάθεια να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους και από την Χρυσή Αυγή.

Στα θέματα της φορολογίας, ο Σαμαράς πρότεινε μεταξύ άλλων «μειώσεις στη φορολογία εισοδήματος από το 42% στο 33% και στα κέρδη των επιχειρήσεων σταδιακά στο 15%» και ότι «ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να μειώνεται το 2015 και θα αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ θα μειωθούν και οι ανώτεροι συντελεστές του ΦΠΑ».

 
 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…