Newsroom

Newsroom

Συνεχίζει να τρεντάρει η συνέντευξη του Κώστα Βαξεβάνη – «Σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση στο YouTube

Χιλιάδες σχόλια και ολοένα και περισσότερα views κάτω από τη μακροσκελή συνέντευξη που έχει «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση

Βαξεβάνης

Στη δεύτερη θέση των trends στο YouTube έχει βρεθεί το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Αναστασία Γιάμαλη.

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει μέχρι αυτή την στιγμή πάνω από 140.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια και είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές στο YouTube. Ήδη από χθες το βίντεο έχει μπει στην πρώτη δεκάδα των trends, συγκεντρώνοντας μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερα views.

Όπως φαίνεται ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να δουν την συνέντευξη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento, ο οποίος επέλεξε να μιλήσει για όλους και για όλα εξαπολύοντας σκληρούς μύδρους ενάντια στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πλήθος των θετικών σχολίων στα social media είναι ενδεικτικό της απήχησης των όσων ακούστηκαν στην μακροσκελή συνέντευξη που παραχώρησε ο διεθνώς αναγνωρισμένος δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: