Συνεχίζει να «καρφώνει» ΝΔ-Μητσοτάκη ο Πολάκης

«Πήγαν πονηρά να ξαναπεράσουν το πόθεν έσχες του μετά τις αποκαλύψεις του Documento για να έλεγαν ότι αρχειοθετήθηκε γιατί η Επιτροπή τα βρήκε όλα εντάξει», αναφέρει σε  νέα ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

4966415 1

Επανέρχεται ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook στην ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζέυγους, για να επαναλάβει προς τη Νέα Δημοκρατία όλα τα στοιχεία απαντώντας στην προβοκάτσια -όπως αναφέρει- της ΝΔ «για να καλύψουν τα ψεύδη και τις παρανομίες του Μητσοτάκη».

Τους επαναλαμβάνει πως όλα τα στοιχεία οδεύουν και προς τον Άρειο Πάγο και προς τη Δικαιοσύνη και σημειώνει:

«Η αλήθεια θα λάμψει, ό,τι και να κάνετε, όποια ραδιουργία και αν οργανώσετε, ΟΣΟ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ κι αν ρίξετε στα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ για να θάψουν το θέμα!!!! (χθες πάλι άλλα 20 εκατομμύρια !!!!)»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Καλημέρα ,πάμε επανάληψη άλλη μια φορά γιατί το τραβάει ο οργανισμός των απατεώνων της ΝΔ που πήγαν να στήσουν προβοκατσια με μενα για να καλύψουν τα ΨΕΥΔΗ και τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Μητσοτακη:
Ποια ήταν η «παρατυπία» που έκανα εγώ ;
-Όχι απόκρυψη επαγγελματικής δραστηριότητας!
-Όχι απόκρυψη υψους και ειδους εισοδημάτων !!
Αλλά το ότι δεν ειχε υπογράψει η σύζυγος μου τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης των ετών 2015-18.(γιατί δεν μου ειχε ζητηθεί τότε!!)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ που συνέβη π.χ. με τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον πρώην πρωθυπουργό και τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ τον περιφερειάρχη Θεσσαλιας ,που το διόρθωσαν και αυτοί όπως κι εγώ φέτος που το ζήτησαν οι ορκωτοί ελεγκτές!!!(φωτό1-2-3-4)
Για μενα λοιπόν εξαπέλυσαν λάσπη που γύρισε στα μούτρα τους με τα στοιχεία που ανακοίνωσα δημόσια!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ:
Στον κατάλογο με τα 708 ονόματα που εγκρίθηκαν και αρχειοθετηθήκαν οι δηλώσεις τους για τα έτη 2015-18 ,από την επιτροπή Πόθεν εσχες στις 23 Ιουνίου 2021 υπάρχει και το όνομα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με κωδικό παρατυπιας 4.
Δηλαδη «ελλιπή στοιχεία αναφορικά με τις δραστηριότητες της συζύγου»!!(φωτό 5-6)
ΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
Τολμάς;;; Όχι βέβαια!!!
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που κρύβεται όλη η ΑΤΙΜΙΑ που πήγαν να κάνουν:
Στις 23 Ιουνίου 2021 που συνεδρίασε η επιτροπή ΔΕΝ είχαν βγει στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε ο Βαξεβάνης και το DOCUMENTO ,αρχες Ιουλίου για το ψευδές πόθεν εσχες και την παράνομη ιδιοκτησία Γαλλικής Εταιρείας από το πρωθυπουργικό ζεύγος!!
Πονηρά σκεφτόμενοι λοιπόν πήγαν να ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ στη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν εσχες στις 28 ΙΟΥΛΙΟΥ (πριν τρεις ημέρες) το πόθεν εσχες του Κυριακου Μητσοτακη για έγκριση και αρχειοθέτηση μέσα σε ένα άλλο πίνακα με δηλώσεις πολιτικών προσώπων που δεν είχαν περάσει την προηγούμενη συνεδρίαση!!!!
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;
Όταν θα έφτανε η υπόθεση στη δικαιοσύνη ,(γιατί θα φτάσει δεν μπορεί να κουκουλωθεί ο,τι κι αν κάνουν) να έλεγαν : «Ορίστε η επιτροπή Πόθεν εσχες της Βουλης ΜΕΤΑ τις αποκαλύψεις έλεγξε το πόθεν εσχες του πρωθυπουργού τα βρήκε όλα εντάξει και το αρχειοθέτησε»!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΑΝ!!!
Δυστυχώς για αυτούς είχαν γνώση οι φυλακες ,τους πιάσαμε στα πράσα και άρχισαν να ψελλίζουν «συγγνώμη λάθος» και βέβαια με τα στοιχεία και την αναφορά που κατέθεσα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η επιτροπή να ΞΑΝΑΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του κυρίου Μητσοτακη!!!
Βεβαιως τα ίδια στοιχεία οδεύουν και προς τον Άρειο Πάγο και τη Δικαιοσύνη!
Η αλήθεια θα λάμψει ,ο,τι και να κάνετε ,όποια ραδιουργία και αν οργανώσετε ,ΟΣΟ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ κι αν ρίξετε στα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ για να θάψουν το θέμα!!!!(χθες πάλι άλλα 20 εκατομμύρια !!!!)

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…