Συνεχίζει να καλύπτει την αστυνομική αυθαιρεσία ο Τραμπ

Απτόητος και προκλητικός συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις ο Ντόναλντ Τραμπ παρότι οι ΗΠΑ βιώνουν ένα κύμα οργής μετά τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικούς.

diadilotis buffalo

Σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος έβαλε στο στόχαστρό του έναν 75χρονο στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, τον οποίο έσπρωξαν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ενώ συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρόεδρο του δόγματος «νόμος και τάξη» θα μπορούσε να είναι στημένο το παραπάνω συμβάν και ο 75χρονος να είναι ένας «προβοκάτορας των Antifa».

Στο βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ο 75χρονος Μάρτιν Γκουτζίνο να πλησιάζει μόνος του μια αστυνομική διμοιρία και να σπρώχνεται από δύο αστυνομικούς και να πέφτει βίαια στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να αιμορραγεί.

«Ο διαδηλωτής του Μπάφαλο που σπρώχθηκε από την αστυνομία μπορεί να είναι ένας προβοκάτορας των Antifa», σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αναφέρθηκε, σε ένα δημοσίευμα του ακροδεξιού τηλεοπτικού δικτύου One America News Network (OANN) σύμφωνα με το οποίο ο Γκουτζίνο επιδίωκε να υποκλέψει τις ενδοεπικοινωνίες της αστυνομίας.

«Θα μπορούσε να είναι κάτι στημένο;» διερωτήθηκε ο Τραμπ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…