Newsroom

Newsroom

Συνεχίζει το «αντάρτικο» η Γιαννάκου: Θλιβερά όσα είπε ο Τσιάρας – Να δώσει εξηγήσεις ο Λοβέρδος

«Αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;»

4307828 2

Το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια φαίνεται πως έχει δημιουργήσει βαθύ ρήγμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαριέττα Γιαννάκου δίνει σήμερα συνέχεια στο «μέτωπο» που έχει ανοίξει μετά την καταψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ στρέφει τα βέλη της και προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον Κώστα Τσιάρα εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης αναφορικά με το πρόσωπό της. «Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», σημείωσε η Μ. Γιαννάκου μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και μάλιστα χαρακτήρισε συνολικά θλιβερά τα όσα είπε ο Κ. Τσιάρας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει ότι οι διαφωνίες που εξέφρασαν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Κεφαλογιάννη σε σχέση με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια «προέρχονται από προσωπικά βιώματα». 

Στη συνέχεια η πρώην υπουργός Παιδείας καυτηρίασε και τον Γιάννη Λοβέρδο για τις απαράδεκτες δηλώσεις του πως «ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός», τονίζοντας ότι εξεπλάγη αρνητικά από τα λεγόμενά του και ότι γενικά έχει θετική άποψη για τον βουλευτή της ΝΔ. Η  Μαριέττα Γιαννάκου ζήτησε να δώσει εξηγήσεις καθώς όπως χαρακτηριστικά σημείωσε… «κάπου ξέφυγε το πράγμα».