Συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του ο «happy traveler»... πρωθυπουργός

Ένα ακόμα διήμερο ξεκούρασης για τον Πρωθυπουργό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μίνι περιοδεία που έκανε την Παρασκευή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σχετικά με την προώθηση των εμβολιασμών.

NewsRoom 01/08/2021 | 14:55

Σαν…«σίφουνας» επισκέφτηκε εμβολιαστικά κέντρα, μονάδες υγείας και το ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μεταφέρει το κεντρικό, σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά μέσα, μήνυμά του που ήταν η προώθηση του εμβολιασμού. Ο πρωθυπουργός αφού ανέφερε σχετικά με τις προσλήψεις στο ΕΣΥ ότι «έχω κουραστεί σε αυτή τη χώρα να ακούω ότι η λύση σε κάθε πρόβλημα είναι παραπάνω προσλήψεις»... είπε από την πολύ κούραση να  συνεχίσει τις διακοπές του στην Κρήτη, όπως αναφέρει και ο τοπικός τύπος

Συνέχεια του επιτελικού και άριστου πρωθυπουργού είχε μια βουτιά στην πασίγνωστη και πανέμορφη παραλία στα Φαλάσαρνα.

Διαβάζουμε συγκεκριμένα στο zarpanews:

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μαράθι, ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.

Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.»

Όλα αυτά την ώρα που καίει σπίτια και καλλιέργειες η φωτιά στην Αχαΐα ενώ η κυβέρνηση δεν ξέρει καν τι θα αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα σε επίπεδο πανδημίας, οικονομίας και ελληνοτουρκικών (μεταξύ άλλων).

 

Και όλα αυτά όταν είχε δηλώσει πως φέτος…. Δεν θα κάνει διακοπές…

Προφανώς θα τις βαφτίζει «εργασία» με μια επίσκεψη για να δει αν συνεχίζονται οι εμβολιασμοί!