Newsroom

Newsroom

Συνεχείς δηλώσεις περί Αργεντινής και χρεωκοπίας

Η δηλώση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Βενιζέλου περί Αργεντινής στα πλαίσια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας…

papariga

Η δηλώση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Βενιζέλου περί Αργεντινής στα πλαίσια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν προκαλέσει ντόμινο δηλώσεων τόσο από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όσο και από την αντιπολίτευση. Η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη τύπου σήμερα δήλωσε ότι η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη και σημασία έχει το κεφάλαιο να έχει τις μικρότερες απώλειες ενώ η εργατική τάξη να μετατραπεί σε ένα φθηνό και υποβαθμισμένο εμπόρευμα.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM είπε χαρακτηριστικά για το ίδιο θέμα «οι πολίτες που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας» ενώ συμπλήρωσε, στο ίδιο πνεύμα με τις δηλώσεις Βενιζέλου, ότι αν συμβεί στην Ελλάδα ότι έγινε στην Αργεντινή προ δεκαετίας τότε θα ζήσουμε ασύγκριτα χειρότερες καταστάσεις από ότι τώρα.
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε σχετικά ότι και ελεγχόμενη χρεωκοπία θα έχουμε και πτώχευση του ελληνικού λαού: “μας ετοιμάζουν ελεγχόμενη χρεοκοπία μέσα στο ευρώ με κούρεμα του χρέους στο 50% τουλάχιστον και την ίδια στιγμή τα νέα μέτρα και τα προηγούμενα σκληρά μέτρα θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται και θα εφαρμοστούν”.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…