Συναυλία κατά των φυλακών τύπου Γ

cover
NewsRoom 18/02/2015 | 15:55

Μπορεί – για να μεταχειριστώ ένα στίχο των Magic De Spell από το ομότιτλο τραγούδι του πρόσφατου δίσκου τους Πρόγονε Πίθηκε Εσύ Τι Λες – να ήρθαν «άλλες εποχές», σίγουρα «φανταστικές», πιθανότατα και «χαοτικές» αλλά χωρίς ακόμα να «γκρεμιστούν οι φυλακές», ιδιαίτερα οι «τύπου Γ» που φόρτωσε στο δικονομικό μας σύστημα η κυβέρνηση Σαμαρά. Έτσι μια ομάδα εκλεκτών μουσικών θα παίξουν στη συναυλία που διοργανώνει η αναρχική οργάνωση Ρουβίκωνας (δεν έχουμε κανένα λόγο να το αποκρύψουμε) την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Σπόρτινγκ στα Πατήσια.  

Θα μπορούσαμε και να τους αποκαλέσουμε με την καλύτερη έννοια του όρου «συνήθεις υπόπτους» καθώς όλοι τους δεν έχουν ποτέ αρνηθεί την έμπρακτη υποστήριξη τους σε κοινωνικούς αγώνες κάθε είδους, αλλά αντίθετα πάντα τρέχουν πρόθυμα και φυσικά αφιλοκερδώς.    

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μετά τους Alegros & Toca Madera που θα ανοίξουν την συναυλία (19.30 – 20.00) θα ακολουθήσουν (20.00 – 21.00) οι Χαϊνηδες, 21.00 – 22.00 ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την Ματούλα Ζαμάνη και φιλική συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα  ενώ το φινάλε (22.00 – 23.00) θα αναλάβουν οι Γεια Σου Τάκη, μια σύμπραξη δηλαδή των Κάτω Από Το Δέντρο και των Σπυριδούλα με τον Δημήτρη Πουλικάκο ο οποίος δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από μια τέτοια συναυλία.   Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30 και το «κουπόνι συμπαράστασης» (και όχι εισιτήριο!) είναι μόλις 5 ευρώ με μέρος των εσόδων να διατίθεται για τα ιατρικά έξοδα του Γαβριήλ Α.  

Πηγή: musicpaper.gr