Συνάντηση Τσίπρα με Ντογιάκο στον Άρειο Πάγο

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί

ΕΚ - Τσιπρας Αρειος Παγος

Στον Άρειο Πάγο μετέβη στις 9 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου έχει συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Ντογιάκο επίσπευση και αναβάθμιση των ερευνών και ενοποίηση των δικογραφιών για το ζήτημα των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά και τις αποκαλύψεις του Documento για νέα λίστα ονομάτων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, στην οποία μεταξύ άλλων φαίνονται τα ονόματα αρχηγών των ένοπλων δυνάμεων, όπως ο Κωνσταντίνος Φλώρος (αρχηγός ΓΕΕΘΑ), ο Χαράλαμπος Λαλούσης (αρχηγός ΓΕΣ) και ο Θοδωρής Λάγιος (ΓΔΑΕΕ), ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους τόνους σε υψηλά «ντεσιμπέλ» ζητώντας  ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωνε ότι «μετά τις χθεσινές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι πέραν υπουργών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων στόχος της ΕΥΠ ήταν και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων».

«Τα πράγματα ωστόσο είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουν, για να θαρρούν πως θα ξεφύγουν με αναφορές στον Αίσωπο και με εξυπνακισμούς», τόνισε με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.