Συνάντηση-μυστήριο Γεραπετρίτη αμέσως μετά την πρόταση μομφής

Κινήσεις πανικού ...δείχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ΄-Μία «κρυφή» συνάντηση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, είχε ο αμφιλεγόμενος υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον επίσης πολυσυζητημένο επίτροπο και αντιπρόεδρο της κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά.
 

NewsRoom 28/01/2022 | 21:44

Αμηχανία προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης καθώς πιάστηκαν απροετοίμαστοι. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, ο κύριος Γεραπετρίτης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος,  newsbreak.gr, έσπευσε να συναντηθεί σε κοντινό σημείο με τον κ. Σχοινά, ενώ δεν υπήρχε ουδείς άλλος παριστάμενος στην συνομιλία. Ούτε καν οι άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας. Συγκεκριμένα,  φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλει τον Μαργαρίτη Σχοινά να «αυτοπροτείνεται» ως πρωθυπουργός σε μία πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας σε συνδυασμό με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, λογικό είναι να δημιουργούν ερωτήματα.

Ειδικά από την στιγμή που ο υπουργός επικρατείας θεωρείται κόκκινο πανί από πλήθος γαλάζιων βουλευτών, ενώ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της αποκάλυψης των σχέσεων του με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και των στενών σχέσεων του με άλλον έναν καταδικασμένο από τον χώρο των μίντια που αναμένεται να προκαλέσει επίσης πρόβλημα στην κυβέρνηση.