Ο Κουρτάκης αποκαλύπτει την απόρρητη συνάντηση Μητσοτάκη – Μαρινάκη πριν την οριστική ρήξη

Η συνάντηση Μαρινάκη - Μητσοτάκη πριν τα «σπάσουν» οριστικά

Μαρινάκης - Μητσοτάκης

Την απόρρητη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτει, σήμερα Τρίτη (8/11), το site powergame που ανήκει στον όμιλο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη, στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το powergame.gr, η συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και του Πρωθυπουργού έγινε το περασμένο Σάββατο (5/11).

Ο πολύ ισχυρός εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης πέρασε τις πόρτες του Μαξίμου και είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες στιγμές νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι αποκαλύψεις των εφημερίδων του Μαρινάκη, «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» για παρακολουθήσεις και υπουργών, οι οποίες φωτογράφιζαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Σε εξαιρετικό κλίμα» η συνάντηση Μαρινάκη – Μητσοτάκη

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα του ομίλου των Παραπολιτικών, οι κυβερνητικές διαρροές αλλά και κύκλοι του Μαξίμου διέρρεαν ότι η συνάντηση αν και πραγματοποιήθηκε στο φόντο των αποκαλύψεων, έγινε σε «εξαιρετικό κλίμα».

Βέβαια, φαίνεται ότι το «εξαιρετικό κλίμα» δεν αποτύπωνε την πραγματικότητα, αλλά την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τα «σπάσει» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα του powergame: «Μάλιστα, οι ίδιοι έπεσαν από τα σύννεφα λίγες ώρες μετά, γιατί προφανώς είχαν πέσει (και μάλιστα) πανηγυρικά έξω. Κι αυτό γιατί -όπως πληροφορούμαι- στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Μαρινάκης επί της ουσίας επανέλαβε τα όσα γράφουν οι εφημερίδες του για την υπόθεση των υποκλοπών και τις προεκτάσεις που έχει αυτή. Επί της ουσίας, ο γνωστός εκδότης αποφάσισε να κλιμακώσει το θέμα των υποκλοπών. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, όπως υποστήριξε και σε χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος Μαρινάκης: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να κινήσει γη και ουρανό για να διαλευκανθεί η υπόθεση των υποκλοπών».

Η μεγάλη ρήξη Μαρινάκη – Μητσοτάκη

Από την αποκάλυψη του powergame της μυστικής αυτής συνάντησης, φαίνεται να προκύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να κατευνάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να πάψει να χτυπά την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών συνδέοντας απευθείας τις παρακολουθήσεις με τον πρωθυπουργό.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πετύχει τον σκοπό του, ίσως να μη γινόμασταν μάρτυρες της ολομέτωπης επίθεσης που εξαπέλυσε στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και ο ίδιος ο εφοπλιστής κατά του Μεγάρου Μαξίμου λίγες ώρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγα 24ωρα αργότερα, ο Γιάννης Βρέντζος έκανε λόγο για «ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη».

Τη σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να απαντήσει φωτογραφίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως εκβιαστή και λέγοντας ότι κάποιοι «θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση».

Ενώ τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με γραπτή δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα».

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.