Newsroom

Newsroom

Συνάντηση των τεσσάρων "μεγάλων" του ποδοσφαίρου στο υφ. Αθλητισμού

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα καθίσουν στο τραπέζι του υφυπουργείου Αθλητισμού οι παράγοντες των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

58e3f61e1dc524f56f8b4a00

Η πρόσκληση του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, βρήκε πρόσφορο έδαφος κι έτσι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συζητήσουν εκ του σύνεγγυς για τα σοβαρά ζητήματα του αθλήματος.

Μεταξύ των θεμάτων που θα θιγούν και κάποια που ήδη απασχολούν τη Super League, όπως η αναδιανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ζητούν οι υπόλοιποι σύλλογοι, η αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο (μείωση των ομάδων από 16 σε 14) και η διαιτησία.

Από τον Ολυμπιακό θα παραστεί ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, την ΑΕΚ ο α΄ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου και τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικέφαλου», Μάκης Γκαγκάτσης.

Επίσης παρόντες στη συνάντηση θα είναι ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος κι ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, Βασίλης Γκαγκάτσης.