Newsroom

Newsroom

Συνάντηση Κρέτσου με τον επικεφαλής κινεζικού ομίλου ΜΜΕ

Με τον Κιου Σιν, πρόεδρο του κινεζικού ομίλου SHANGHAI UNITED MEDIA GROUP, του μεγαλύτερου - σήμερα - δημοσιογραφικού οργανισμού της Κίνας, που έχει υπό την εποπτεία του τα κύρια έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ της Σαγκάης, συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

5853e0a71dc524ce298b46c1

Η συνάντηση στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας Ελλάδας ? Κίνας στους τομείς των ΜΜΕ και του πολιτισμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του κινεζικού ομίλου ΜΜΕ, καθώς και στελέχη της ΓΓΕΕ.

Η κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον κ. Κρέτσο, για τη δομή και τη λειτουργία του υπουργείου, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς των ΜΜΕ και της πολιτιστικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Κρέτσο στο 2017 ως Έτος Πολιτιστικών Ανταλλαγών και Συνεργασίας Ελλάδας ? Κίνας, και στις δυνατότητες αξιοποίησής του για την περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας στους τομείς των ΜΜΕ και του Πολιτισμού.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους