Συνάντηση Βασιλειάδη – Super League τη Δευτέρα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της διοργανώτριας του πρωταθλήματος της Super League, θα έχει την προσεχή Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 4 το απόγευμα.

5b3684991dc524d06a8b457b

Είναι, όμως, απορίας άξιο τι μπορεί να διαφοροποιήσει τη δημιουργηθείσα κατάσταση, μετά το «όχι» της Λίγκας στην πρότασή του για αναδιάρθρωση και την επισήμανση του κ. Βασιλειάδη ότι αποδέχθηκε μεν το αίτημα για συνάντηση, παρότι «δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης».

Στη δήλωσή του ο υφυπουργός διευκρινίζει, επίσης, ότι δεν ισχύει τίποτα άλλο από την πρόταση που έχει καταθέσει, από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτή η πρότασή του. Η ανακοίνωση του κ. Βασιλειάδη:

«Αγαπητέ κ. Διευθύνοντα,

Έλαβα γνώση του αιτήματος σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου στα περί εκβιασμών κτλ.

Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνονται ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοικήτου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.

Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου».

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

κασε Θεοχαροπουλος

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη διακοπή…

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…