Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στον Ισθμό της Κορίνθου για σορό γυναίκας που εντοπίστηκε να επιπλέει εντός του καναλιού.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, άνδρες του Λιμενικού Ισθμίων που προσέγγισαν το σημείο αντίκρισαν τη γυναίκα να επιπλέει στο νερό.
Η γυναίκα ανασύρθηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για μια γυναίκα, ηλικίας 40-45 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια