Newsroom

Newsroom

Συναγερμός στον αέρα σε πτήση της EasyJet από Κέρκυρα για Λονδίνο: Τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος

Το αεροπλάνο της EasyJet έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη

easyjet

Αναστάτωση και στιγμές αγωνίας προκλήθηκαν σε πτήση της EasyJet με δύο άτομα να τραυματίζονται.

Συγκεκριμένα η πτήση της EasyJet EZY8120 από την Κέρκυρα στο Λονδίνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη.

Εξαιτίας αναταράξεων σε υψόμετρο 28.000 ποδιών τουλάχιστον δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν, γεγονός που οδήγησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να διακόψει την πτήση.

Το Airbus A320 αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας με προορισμό το Λονδίνο το μεσημέρι της Τετάρτης με 181 επιβάτες και πλήρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο μέλη του πληρώματος που ετοιμάζονταν να σερβίρουν φαγητό χτυπήθηκαν στα τοιχώματα του αεροπλάνου και τραυματίστηκαν.

Η αναγκαστική προσγείωση έγινε στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και οι επιβάτες έφτασαν στο Λονδίνο με άλλο αεροπλάνο της εταιρείας.

MAP

«Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της easyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι να διαχειρίζονται περιστατικά αναταράξεων.

Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στη Ρώμη, όπου οι πελάτες υποστηρίχθηκαν στον τερματικό σταθμό και κανονίστηκε η αντικατάσταση του πληρώματος και του αεροσκάφους για τη συνέχιση της πτήσης προς το Γκάτγουικ του Λονδίνου» ανέφερε στο CNN εκπρόσωπος της EasyJet.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιάνος: Για «πολλαπλό σκάνδαλο» τον καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ – Ο βουλευτής της ΝΔ έχει παράνομο Κέντρο Μελέτης

Aτύχημα σε λούνα παρκ στον Ωρωπό πριν λίγες μέρες: 6χρονος έπεσε στο κενό από τραμπολίνο

Απάντησε στον Άδωνι ο Πάνος Παπανικολάου: «Έχεις μεγαλύτερη σχέση με την Γροιλανδία παρά με την Υγεία»

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Οι Προτάσεις μας

Επιμένει ο Μητσοτάκης για την πυρηνική ενέργεια: «Παλιά εννοούσα τους κλασικούς αντιδραστήρες, όχι τους μικρούς»

5926939 745x430 1

Επιμένει ο Μητσοτάκης για την πυρηνική ενέργεια: «Παλιά εννοούσα τους κλασικούς αντιδραστήρες, όχι τους μικρούς»

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα συζητήσει με το υπουργικό συμβούλιο το τι θα γίνει

Ζόχραν Μαμντάνι: Ίδρυσε γραφείο υποθέσεων για την προστασία και τα δικαιώματα των LGBTQIA+ ατόμων

mamdani 1295x864 1

Ζόχραν Μαμντάνι: Ίδρυσε γραφείο υποθέσεων για την προστασία και τα δικαιώματα των LGBTQIA+ ατόμων

Στόχος του είναι να διασφαλίσει ότι οι δημοτικές υπηρεσίες ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες της queer…

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους

FS Ilektroniko Tsigaro

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους

Στα προϊόντα ατμίσματος το αερόλυμα περιέχει και άλλες χημικές ουσίες που μπορεί να είναι τοξικές…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ