Newsroom

Newsroom

Συναγερμός στο λιμάνι της Σύρου – Εντοπίστηκε πλοίο με λαθραία τσιγάρα (εικόνες)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμεναρχείο Σύρου όταν ύποπτο πλοίο για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων οδηγήθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης με σκοπό τη διενέργεια ελέγχου από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, αλλά και από την αρμόδια δικαστική λειτουργό.

5abb91da1dc52493658b456f

Συγκεκριμένα, σύμφωνα cyclades24.gr, στο πλαίσιο της περιπολίας που διενεργούσε την Τετάρτη σκάφος του Λιμεναρχείο Σύρου, εντόπισε και ακινητοποίησε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σύρου και Γυάρου ένα ρυμουλκό με όνομα DASLIS, σημαίας Τόγκο και πληρώματος 6 ατόμων, το οποίο εκτιμήθηκε ως ύποπτο.

Το πλοίο μετέφερε ένα μεταλλικό κίτρινο conteiner που κίνησε αμέσως την υποψία των λιμενικών. Από τον αρχικό έλεγχο που έγινε εν πλω, στο εσωτερικό του conteiner εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων. 


Από τις πρώτες ενδείξεις, οι οποίες ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, εκτιμάται ότι το πλοίο μεταφέρει λαθραία τσιγάρα. To ρυμουλκό ξεκίνησε από τον Λίβανο και ο τελικός του προορισμός ήταν η Οδησσός της Ουκρανίας. Με τη συνοδεία σκάφους του Λιμενικού το πλοίο οδηγήθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στο λιμάνι της Ερμούπολης και η διενέργεια του ελέγχου βρίσκεται σε εξέλιξη. 



ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…