Συναγερμός στη Βρετανία: Μεγάλη φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow – Δείτε βίντεο

Στο σημείο έχουν σπεύσει περισσότεροι από 100 πυροσβέστες - Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και αλλαγές στο πλάνο των αερομεταφορών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά πλησίον του αεροδρομίου Χίθροου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η φωτιά ξέσπασε κοντά στη Hatton Road, στο Φέλτχαμ.

Οι εικόνες από την περιοχή δείχνουν πυκνούς καπνούς ωστόσο τα αεροσκάφη, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, προσεγγίζουν κανονικά το αεροδρόμιο.

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 100 Πυροσβέστες που μάχονται για την κατάσβεση της φωτιάς, προκειμένου να μην επεκταθεί και στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και αλλαγές στο πλάνο των αερομεταφορών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η εκτροπή πτήσεων. Ειδικότερα, ζητήθηκε από πιλότους να προσγειωθούν στον βόρειο διάδρομο και να απογειωθούν από το νότιο, λόγω προβλημάτων στην ορατότητα που προκάλεσαν οι καπνοί.

Σύμφωνα με τον independent, λόγω του πυκνού καπνού, ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους.