Newsroom

Newsroom

Συναγερμός για την αρπαγή 6χρονου αγοριού στην Κηφισιά

Άγννωστος άνδρας με κουκούλα χτύπησε την πόρτα και, αφού άνοιξε το μικρό παιδάκι την πόρτα, νομίζοντας ότι ήταν η μητέρα του, το άρπαξε και εξαφανίστηκε

pedersen

Συναγερμός έχει σημάνει μετά από την αρπαγή εξάχρονου παιδιού στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ για την υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί και το Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN, την Τρίτη στις 20:40 ένας άγνωστος άνδρας με κουκούλα εμφανίστηκε στην κατοικία της οικογένειας στην Κηφισιά, χτύπησε την πόρτα και, αφού άνοιξε το μικρό παιδάκι την πόρτα, νομίζοντας ότι ήταν η μητέρα του, το άρπαξε και εξαφανίστηκε.

«Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού». Σύμφωνα με τον ίδιο, δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτνιάζοντα ακίνητα. Όπως φαίνεται, ο δράστης είναι ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών, λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80.

Το παιδί ονομάζεται Rainer Jason Pedersen. Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία.

Ο Χρήστος Οικονομάκης κατέληξε πως «προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, νομίζω όμως ότι καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες», προσθέτοντας ότι «η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…