Newsroom

Newsroom

Συναγερμός για 40 παιδιά που αγνοούνται από σχολεία της Αττικής

Τα 40 παιδιά, σύμφωνα με έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α' Αθηνών, απουσιάζουν συστηματικά από το σχολείο ενώ δεν έχουν εντοπιστεί ούτε στα σπίτια τους από την αστυνομία

4893946

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές για τον εντοπισμό τουλάχιστον 40 παιδιών που απουσιάζουν αδικαιολόγητα εδώ και καιρό από τα σχολεία της Αττικής. Σε έρευνες τόσο των αστυνομικών όσο και κοινωνικών υπηρεσιών δεν έχουν εντοπιστεί στα σημεία διαμονής τους . Αναλυτικότερα, ήρθε στη δημοσιότητα έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’ Αθηνών που εστάλη τη Δευτέρα (14/2) σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της αποτρόπαιης δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, αυτή τη φορά αγνοούνται 40 παιδιά, τα οποία δεν έχουν πάει στα σχολεία τους εδώ και πολύ καιρό. Φαίνεται να απουσιάζουν συστηματικά και αδικαιολόγητα, ενώ έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους από αστυνομικούς και κοινωνικές υπηρεσίες και δεν κατάφεραν να εντοπιστούν.

 

 

Πρόκειται για παιδιά κυρίως προσφύγων και μεταναστών από ευάλωτες οικογένειες. Σε περίπτωση που τα σχολεία που έχουν λάβει το συγκεκριμένο έγγραφο, δεν απαντήσουν θετικά, η έρευνα θα συνεχιστεί σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…