Συμπλοκή κρατουμένων στον Κορυδαλλό: ένας νεκρός και 8 τραυματίες

Αιματηρή ήταν η συμπλοκή δύο ομάδων κρατουμένων στον Κορυδαλλό το βράδυ της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα ήταν ένας νεκρός και 8 τραυματίες.

NewsRoom 07/03/2019 | 20:27

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ ομάδων κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρωταγωνιστές στη συμπλοκή ήταν Έλληνες, Γεωργιανοί, Αλβανοί και Αρμένιοι  κρατούμενοι και ότι ο νεκρός είναι από την ομάδα των Ελλήνων. 

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησαν οι συμπλοκές ούτε η κατάσταση των τραυματιών. Ασθενοφόρα έχουν μπει στις φυλακές και μεταφέρουν τους τραυματίες.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης το υπ. Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος.  Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης».