"Συμμαχία της καταστροφής" βλέπει η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για τα «κόκκινα» δάνεια

cover
NewsRoom 14/10/2014 | 20:40

Για «συμμαχίες του ολέθρου» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για τα «κόκκινα» δάνεια.

«Η “συμμαχία της καταστροφής” αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο» αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Κατά τη συνάντησή τους, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος ανακάλυψαν “πολλά κοινά σημεία και πτυχές”».

Η κ. Ασημακοπούλου, μάλιστα περιλαμβάνει στη «συμμαχία της καταστροφής» και τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας: «Μετά, Καμμένος και Χρυσή Αυγή έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με απαξιωτικές αναφορές και υποδείξεις προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Και μετά, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν μαζί στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

«Ο κ. Τσίπρας αφού απείλησε εταίρους και αγορές, διαμηνύοντας προς Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον πως δεν θα δεσμευτεί από οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης, χτίζει τώρα τις δικές του συμμαχίες του ολέθρου», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.