Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».

ζευγαρι

Δεν σταματούν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση από τη Σύμη με μια 13χρονη να σχεδιάζει να δηλητηριάσει την μητέρα της σε συννενόηση με τον 15χρονο φίλο της καθώς αντιδρούσε στην σχέση τους!

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, οι δύο ανήλικοι φέρονται να είχαν δημιουργήσει ακόμα και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο αναφέρονταν όλες οι πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα που σχεδίαζαν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα το πραγματοποιούσαν ενώ δήλωναν πως και οι δύο ήταν συνένοχοι.

Όπως περιέγραφαν η εξόντωση της μητέρας θα γινόταν με δηλητηρίαση ή με μαχαίρωμα!

 

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, από το περιβάλλον του 15χρονου αναφέρουν πως το έγγραφο έχει γραφτεί από την 13χρονη ενώ φέρει τις υπογραφές και των δύο ανήλικων. Η πλευρά της 13χρονης λέει πως ήταν πρωτοβουλία του αγοριού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου μιλώντας στην εκπομπή είπε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ιδιωτικό συμφωνητικό. «Η 13χρονη έχει πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε να υπάρχουν σε 13χρονο μυαλό», είπε ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος ενώ ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η αποστομωτική απάντηση της Ευδοκίας Τσαγκλή στον Λιάγκα – «Ποιος είναι τελικά ηλίθιος» (video)

Λάρισα: Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για την σορό στον Τύρναβο – «Δεν εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις»

Η Τσαμπάζη στηρίζει Καρυστιανού: «Πάρτε το πενθόμετρο και κρατήστε το για τον εαυτό σας»

Χείμαρρος ο Κανάκης κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη: «Σε κάνει νιώθεις ότι πνίγεσαι και ότι χρειάζεσαι οξυγόνο»

Πάνος Παπανικολάου: Το καυστικό σχόλιο με αφορμή το θρίλερ για τον Βασίλη στη Λάρισα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

Τουρκία: Καρατομήθηκε ο Ιμάμογλου – Τα σενάρια για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης

AP25077596331781

Τουρκία: Καρατομήθηκε ο Ιμάμογλου – Τα σενάρια για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης

Μετά την απομάκρυνση του Ιμάμογλου, το δημοτικό συμβούλιο της Κωνσταντινούπολης —όπου το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεσπούν οι γονείς του – «Κανένας δεν κατέβηκε στους δρόμους για τη δολοφονία του παιδιού μας»

λυγγεριδης

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεσπούν οι γονείς του – «Κανένας δεν κατέβηκε στους δρόμους για τη δολοφονία του παιδιού μας»

Τα θύματα των Τεμπών είναι ιερά, όπως ιερό ήταν και το παιδί μου, είπε ο…