Συμφώνησαν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού Βασιλειάδης και Μπαλτάκος

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή σχολίασε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

58cae1401dc52424658b463d

«Καμία κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν πρόκειται να γίνει εάν πρώτα δεν κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού», σύμφωνα με τον υφυπουργό αθλητισμού που συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο.

«Συζητήσαμε, σήμερα, τη συνολική ανάπλαση και φυσικά, το σκέλος εκείνο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού και το πλάνο που έχουμε για μια λύση βιώσιμη, που θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή και στον σύλλογο της Αθήνας. Έκανα μια ανάλυση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος μου εξέφρασε τους προβληματισμού του. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το πότε θα γίνει αυτό και να μιλήσουμε για μεταφορά και κατεδαφίσεις. Αλλά, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κατεδάφιση (σ.σ. της Λεωφόρου) εφόσον δεν υπάρξει χτίσιμο και λειτουργία καινούριας (σ.σ. έδρας του Παναθηναϊκού)», είπε.

«Οικονομικές και τεχνικές λεπτομέρειες είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε. Μιλάμε για ένα καθαρά βιώσιμο πλάνο, που δεν θα επιβαρύνει το Δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο. Και θα δώσει, μεταξύ άλλων, λύσεις και στα προβλήματα του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε κ. Βασιλειάδης.

«Αυτό, είναι μόνο μια αρχή αθλητικών παρεμβάσεων που θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Θα μιλήσουμε και για το ΣΕΦ, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο παρέμβασης», τόνισε.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, έθεσε τρεις προϋποθέσεις για να φύγει η ομάδα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λίγη ώρα μετά τη δεύτερη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο Δημήτρης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε ότι έθεσε τρεις προϋποθέσεις στον κυβερνητικό παράγοντα:

«Η Λεωφόρος θα πειραχτεί μόνο κι εφόσον χτιστεί το νέο γήπεδο. Η δεύτερη προϋπόθεση να έχει ο Παναθηναϊκός παρουσία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είτε με μουσείο, είτε με ακαδημίες, ενώ η τρίτη είναι η παρουσία του Ερασιτέχνη στον χώρο του νέου γηπέδου».

Διευκρίνισε ακόμη πως «οι προϋποθέσεις αυτές έχουν συζητηθεί και σε πρώτη φάση είναι δεκτές», ωστόσο, απέφυγε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες: «δεν είναι η ώρα να πούμε περισσότερα πράγματα. Πρόθεση όλων είναι να προχωρήσει η υπόθεση στο επόμενο στάδιο με προϋποθέσεις και σχέδια που θα συζητηθούν».

Σε ό,τι αφορά το πλάνο χρηματοδότησης του γηπέδου είπε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει υποφέρει πολύ από το θέμα του γηπέδου. Γι’ αυτό τον λόγο θέλω να είμαι προσεκτικός στα λεγόμενά μου. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο, σε προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα θα πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Σέβομαι την αγάπη των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού γι’ αυτό δεν λέω περισσότερα».

Απάντησε επίσης και στην διαφορετική άποψη που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε πριν πάω εγώ στην ΠΑΕ το θέμα του ΟΑΚΑ. Αφουγκράστηκα όμως τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν βρήκα πολλούς πού να θέλουν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω λοιπόν αν μπορεί να ευοδωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Αν η ΚΑΕ έχει τη θέληση να ασχοληθεί με το Γουδί, είναι άλλο θέμα. Αλλιώς μπορεί να προχωρήσει για το ΟΑΚΑ χωρίς την αρωγή μας».

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…